Анета Наковска – Џејмс Бонд

Loading...

Ти си ко Џемс Бонд е наредниот балкански хит. Стопосто сум сигурен…
Најавата е крај. Акција нон-стоп… Прав ти е … патот…Дефинитивно Раке пука раке шлаке има конкуренција и има да биде симната од тронот во Македонија и пошироко. Ова мора да го чуете.Дефинитивно Раке пука раке шлаке има конкуренција и има да биде симната од тронот во Македонија и пошироко. Ова мора да го чуете.

loading...
Loading...