Анорексија, стрес, мода: Што се случува со Ана Михајловски водителката на Икс фактор?

Loading...

Синоќешното појавување на водителката во музичкото натпреварување, предизвика коментари на сметка на нејзиниот изглед и тоа што драстично ослабела.Веќе во своето прво појавување, Ана Михајловски покажа дека ќе биде големо освежување за Икс фактор. Меѓутоа, изгледот на популарната водителка предизвика многу коментари на интернет, а поединци се загрижиле за нејзиното здравје, како што велат, Ана изгледа преслаба, додека други сметаат дека е чекор до анорексија!
Ударна тема на синоќешните емисии беше изгледот на водителката и фустанот во кој „пливаше“.

Во текот на минатата година, во една прилика на едно интервју, таа се пожалила дека слабее иако нормално јаде. Изгледа дека водителката ја докусурил скандалот во „Големиот брат“, кога дала отказ.
Овие немили настани секако оставиле трага на водителката.
Потсетуваме на бројните негативни коментари на сметка на Славко Калезиќ, да ја ангажираат Ана Михајловска која има побогато искуство на телевизија. Веќе во своето прво појавување, Ана Михајловски покажа дека ќе биде големо освежување за Икс фактор. Меѓутоа, изгледот на популарната водителка пре

loading...
Loading...