Апел за помош: Се бара 15 годишната Маја Блажеска од с. Лешани

Loading...

Маја Блажеска 15 години од с. Лешани, ја нема веќе два дена и никој нема никаква информација околу тоа каде е. Учи во ОЕМУЦ, смер информатика.
 Ова е нејзиниот профил на фејсбук, https://www.facebook.com/maja.blazeska.7?fref=ts , меѓутоа нема слики што претставува дополнителен проблем.
 Пријавено е и во полиција и во сите надлежни институции, но веруваме дека и вака може да се помогне доста.
 Се молат доколку некој од нејзините другари, заеднички пријатели или познаници знаат било каква информација за тоа каде се наоѓа, или каде ја виделе последен пат и со кого, да не исконтактираат.
 Секаква информација е добредојдена! Распространете ја оваа порака масовно за да ја видат сите и кој може нека помогне.
КОНТАКТ
Телефон : 077/ 74-88-04
Или на фејсбук профилот https://www.facebook.com/natalija.srbinoska?fref=ts пишете порака.
Или може да го користите секој извор на Охриѓани.мк и Пулс24 за да доставите некоја информација.
 Бидете хумани и добри и помогнете ни!Ова е нејзиниот профил на фејсбук, https://www.facebook.com/maja.blazeska.7?fref=ts , меѓутоа нема слики што претставува дополнителен проблем.

loading...
Loading...