Apple го прославува 30-от роденден на Mac компјутерите

Loading...

Apple го прославува 30-от роденден на Mac компјутерите.Пред 30 години Стив Џобс на светот му го претстави компјутерот кој сè уште има влијание во светот на технологијата. Станува збор за првиот Apple Macintosh компјутер чија реклама од 1984 година се емитуваше на Супер Боул.
Apple објави специјално видео на YouTube во кое ја прикажува приказната за Mac компјутерите и претставувањето на нова генерација иноватори кои продолжија да го менуваат светот.
Повеќе на GSM.MKПред 30 години Стив Џобс на светот му го претстави компјутерот кој сè уште има влијание во светот на технологиј

loading...
Loading...