Апсење на аеродромот „Александар Велики“

Loading...

Две апсења на Аеродромот Александар Велики во текот на вчерашниот ден.52-годишната М.М. од Битола која евидирала со мерка Апси, вчера била приведена на аеродромот и предадена на полцииски службеници во 18 часот и 5 минути.
Исто така, вчера во 19 часот на Аеродромот Александар Велики, при пасошка контрола било констатирано дека 57-годишниот  С.С. од Скопје евидира со мерка „Апси“.
Истиот е приведен и во 20 часот и 40 минути е предаден на полициски службеници од полицијата Гази Баба за понатамошна постапка. 52-годишната М.М. од Битола која евидирала со мерка Апси, вчера била приведена на аеродромот и предадена на полцииски службеници во 18 часот и 5 ми

loading...