Армстронг „без влакна на јазикот“: Никој не може да победи на Тур Де Франс без допинг!!!

Популарната велосипедска трка „Тур Де Франс“ ќе добие јубилеј, новата трка ќе биде јубилејна 100-та трка, а уште пред самиот почеток една контроверзна изјава на седумкратниот освојувач на оваа патека само фрли црна дамка која е во моментов топ-тема кога станува збор за „Тур Де Франс“.
Контроверзниот Армстронг, седумкратен шампион на „Тур Де Франс“, јавно обелодени дека се допингувал, но сега вели дека речиси е невозможно да бидете освојувач на оваа трка без притоа да користите недозволиви супстанци.
„Невозможно е да го освоите Тур Де Франс без да користите допинг, со оглед на тоа дека тоа е натпреварување кое бара огромна енергија“ изјави контроверзниот Армстронг.Популарната велосипедска трка „Тур Де Франс“ ќе добие јубилеј, новата трка ќе биде јубилејна 100-та трка,

Пронајдете не на следниве мрежи: