Арсенал и Подолски покажаа што е големината на фудбалот

Можеби се сеќавате на младиот Виетнамец кој претрча цели пет километри со клубскиот автобус на Арсенал за време на турнејата на англискиот премиерлигаш во Азија.Од екипата на Арсенал и Арсен Венгер доби сувенири и автограми, па така Виетнамецот ја привлече целата јавност на себе и сите огромни љубители на ширум светот со воодушевување ја проследија оваа негова интересна сторија.
Еве го повторно, Арсенал му укажа чест на Виетнамецот па тој беше гостин на „Емирејтс Купот“, а го угости токму Лукас Подолски, кој од големиот фан на Арсенал доби сувенир од Виетнам.Од екипата на Арсенал и Арсен Венгер доби сувенири и автограми, па така Виетнамецот ја привлече целата јавност на себе

Пронајдете не на следниве мрежи: