Арсовска: Механизацијата е сè уште на терен

Компаниите веднаш се мобилизираа, уште вечерта и следното утро, во моментот кога можеше да се излезе на терен ние излеговме, вели претседателката на Сојузот на стопанските комори Данела Арсовска која гостува во „Отвореното студио“ на ТВ Нова.-Целата механизација на компаниите членови на градежната комора беше мобилизирана. Најнеопходната механизација најпрво беше таму испратена. До денеска има механизација на терен со која се санира. Мобилизираноста беше и сè уште е неопходна, вели Арсовска.-Целата механизација на компаниите членови на градежната комора беше мобилизирана. Најнеопходната механизација најпрво беше таму испратена. До дене

Пронајдете не на следниве мрежи: