Астро профил на маж Риби

Loading...

Карактер: Мажот  Риби лесно ќе го препознаете. Тој во себе носи нешто флегматично, можеби на прв поглед премногу неодлучен и колеблив. Ако ништо друго ќе го познаете по гласот во кој се забележуваат скала на различни тонови, па изгледа многу музикално. Тој не е нападен, но одма ќе го забележите. Зрачи со вистинска внатрешна добрина и племенитост освен ако некој други надворешни фактори не влијаат на него.  Амбициозен е, упорен, истраен, издржлив, духовит повеќе отколку што ќе помислите на прв поглед, но за тоа му е потребна мотивација…
Повеќе на следниот ЛИНККарактер: Мажот  Риби лесно ќе го препознаете. Тој во себе носи нешто флегматично, мо

loading...