Астро заведување: Близнаците освојуваат со хумор, Водолијата како пријател, а Рибите опиваат…

Loading...

Кој не сака компромиси, кој е ненаметлив, а кој е срамежлив? За кој хороскопски знак идеално место за заведување е ресторан? Погледнете какви астро заводници сте…Овен
Многу директен во освојувањето. Тој е огнен знак и со само тоа лесно се загрева, но исто така ако му недостига предизвик брзо ќе се олади. Многу е отворен и неговото мото е : сега или никогаш. Најмногу од се сака возбудување и страст.  Многу се искрени. Нивната маана е што не сакаат компромиси, чувствителни се и брзо реагираат.
Бик
Земјен знак , затоа освојува полека и умерено. Му треба многу време да се загрее, но кога емоциите ќе почнат да работат, тоагаш тоа е постојано и силно. Традиционални се и верни. Упорни, одмерени и подготвени да чекаат, ако треба и долго време. Може да биде многу љубоморен. Маана му е големата тврдоглавост.
Близнаци
Ќе ве освои со својот хумор и вешто одбраните зборови. Овој знак многу сака да си игра, да се забавува, па нема да бидете сигурни дали ве освојува или само опуштено разговара со вас. Со нив никогаш нема да ви биде здодевно, но тоа може да биде замка. На нив се брзо им здосадува, па брзо бараат нова занимација. Знаат да бидат верни. 
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Многу директен во освојувањето. Тој е огнен знак и со само

loading...
Loading...