Астролошки профил на жена Стрелец

Loading...

Карактер: Жената Стрелец  е оптимист, племенита, религиозна, понекогаш многу длабоко навлегува во работите а понекогаш површна  во зависност од тоа дали ја интересира, ентузијаст,  детинеста, непрактична, нестрплива и тврдоглава.  Личност со широки хоризонти, сака да полемизира, да влегува во ризични финансиски трансакции, праведна, често неефикасна, одолговлекува во донесувањето на важни одлуки, често има проблеми со законот, сака да се занимава со политика и да ризикува. Сака да патува, доколку нема можност постојано да патува тогаш таа се занимава со уметност, филозофија, сака да чита, да истражува други народи и религии. Голем фантазер е. Во љубовта е романтичн, страста главно ја има само на кратки патеки, непредвидлива е но и духовите затоа момците ја сакаат. Често со партнерот е најдобар пријател но се зависи и од тоа со кого е во врска.  Не сака да зависи од никого и од ништо па не е морално да биде во емотивна врска, поважно и е духовното спојување.Може да биде во паралелна врска бидејќи не чувствува одговорност кон партнерот…
Повеќе на следниот ЛИНККарактер: Жената Стрелец  е оптимист, племенита, религиозна, понекогаш многу длабоко

loading...
Loading...