Аудиција за прием на нови членови на детскиот фестивал Поточиња

Loading...

Детскиот фестивал Поточиња врши упис на нови членови на возраст од 5 до 12 години по пат на аудиција.Аудицијата ќе се одржи на 16, 17 и 18 Септември во градинката Срнчика ( населба Аеродром ) со почеток од 18 до 19:30 часот.Не пропуштајте Вашето дете да стане дел од најубавата музичка приказна.
Пријавување и информации на телефонскиот број 072 210 660 и на e-mail [email protected]Не пропуштајте Вашето дете да стане дел од најубавата музичка приказна.
Пријавување и информации на телефонскиот број 072 210 660

loading...
Loading...