Ава Карабатиќ стана претседателка!

Loading...

Дури и птиците на гранките зборуваат за Ава Карабатиќ која глуми претседателка во едно интересно сценарио во видео спотот „Има ли ко паметан“, на познатиот српски пејач Џони Гитара.Покрај улогите на Ава други улоги добиле и други познати личности како Јошко Бачиќ – Жила.
Овој господин два пати досега го прогласија за починат и едвај чекал да се пошегува на своја сметка. Кој пие, а кој плаќа во оваа приказна можете да видите во приложеното видео…
Забавата е загарантирана…
Спотот го режирал Бруно Гргуриќ од „Херакло“ продукција а за шминката е заслужна Катарина Јакелиќ.Покрај улогите на Ава други улоги добиле и други познати личности како Јошко Бачиќ – Жила.
Овој господин два пати досега го прогласиј

loading...
Loading...