Ава Кован: Девојката која ја освои фитнес сцената

Станува збор за една од најпознатите фитнес модели во светот. Ава освен што е професионален фитнес модел таа е и актерка, инструкторка и гимнастича

Пронајдете не на следниве мрежи: