Ава: Најубаво ми беше кога имав сексуални односи со Жељко

Loading...

Со широка насмевка на лице и малку посрамена, Ава вчера изјави дека најубав период во куќата и бил третата недела. Се што се случувало тогаш било поврзано со „господинот покрај неа“ односно Жељко.
„Третата недела во куќата ми беше најубава. Кој гледал знае за што се работи. Нека чита помеѓу редови“- вели старлетата.
Кога водителката Маријана ја прашала зошто изгледа засрамено од тоа што се случило.
Таа одговори- Жена сум не сум ѕвер.
Да потсетиме една ноќ од таа трета недела, Ава го разбуди Жељко и почнаа да се допираат под „јорган планината“, а по лицето на Ава се гледаше дека ужива.Со широка насмевка на лице и малку посрамена, Ава вчера изјави дека најубав период во куќата и бил третата недела. Се

loading...