Ава: Водев љубов во старечки дом

Loading...

Ава откри кое е најнеобичното место на кое имала секс.
„Се обидувам да се сетам на кои необични места сум водела љубов. Па не знам, некое најнеобично, па старечкиот дом, во кои водев љубов со моето момче секако.“- се изјасни Ава.
Но не се изјасни дали нејзиното момче бил корисник на услугите на старечкиот дом или пак станува збор за нешто друго.
Исто така , откри и кога ја изгубила невиноста.
-Па јас имав се долги врски а својата невиност ја зигубив на 16 години, и тоа со мој поранешен дечко, не сакам да споменувам име. Тој е музичар и сега е актер, исто така е уметник, а такви најмногу сакам. Моето срце не може да го освои селјак, само уметник. Нашата врска долго траеше. Па се чувствував подготвено, се снајдов секако. Почувствував дека сум родена за секс. Јас не кријам.- кажа Ава.Ава откри кое е најнеобичното место на кое имала секс.
„Се обидувам да се с

loading...