Австралија: паднале над 100.000 илјади мртви лилјаци од небото!

Топлиот бран што ја зафати Австралија предизвика вистински „дожд“ на угинати лилјаци во неколку градови на североистокот на земјата.

Пронајдете не на следниве мрежи: