Автомобил играчка се движи со брзина од 300 км/ч!

Loading...

Додека Bugatti и Hennessey се борат за титула за најбрз автомобил на светот еден ентузијаст ги тестира крајните граници на автомобил со далечинско управување.Ник Кејс поминал огромен број на саати во тест-тунел каде си играл со својот R/C Bullet автомобил кој не е поголем од 30 сантиметри, а може да развие брзина од 302 км/ч.
Овој мал автомобил е побрз од Audi R8. R/C Bullet има тркала од карбон фибер и претставува верзија од прав автомобил во размер 1:10.
Еве како „Bullet“ што во превод значи куршум, прелета низ стазата.Ник Кејс поминал огромен број на саати во тест-тунел каде си играл со својот R/C Bullet автомобил кој не е поголем од 30 сантиметри, а може да разв

loading...
Loading...