Бабата не му давала, па дедото и одржал лекција со шлаканици!

Loading...

Одморот на овој 70 годишен старец очигледно не поминал онака како што очекувал. На враѓање од Грција, автобус полн со патници со часови чекал додека полицијата пишувала пријава на 70 годишен старец кој ја претепал својата баба со шлаканици. 
Причината за лутината и насилството на овој 70 годишен старец врз својата поубава половина е тоа што таа не си го исполнила ветувањето и не му дала. 
„Таа не го испочитувала ветувањето, поточно немале секс, а тој вложил пари во заеднички летен одмор. И удрил шлаканици пред сите патници и го земал телефонот, а јас викнав полиција која им напиша пријава“, вели Милош Јововиќ директор на туристичката агенција за српски Курир.
Тој додава дека во такви моменти „страдаат“ патници кои не се виновни, а кои ги сочинуваат 95 отсто од клиентите.
Старецот ја запознал бабата преку агенција за запознавање и решил да ја однесе на одмор во Грција. 
Водичот признава дека останатите 5 отсто прават отстапки како што се, крадење на чинии и тавчиња од апартманите, бришење со пешкир по употреба на тоалет, уринирање во базен во хотел со 5 ѕвезди.
Исто така забележан е и случај како патничка гола од тераса разговара со соседите.На враѓање од Грција, автобус полн со патници со часови чекал додека полицијата пишувала пријава на 70 годишен старец кој ја претепал својата баба

loading...
Loading...