Бали-Бег:„Трачевите дека сум геј само што не ми го уништија животот“!

Loading...

Најубавиот турски актер Бурак Озчивит зборува за тоа како ќе останал без својата свршеница Џејлан Чапе, бидејќи медиумите му сместиле муабет дека е хомосексуалец, а неговата фамилија поверувала во тоа.Актер кој со својата појава остава без здив, Бурак Озчивит (29), раскажува за тоа како трачевите ќе му го уништиле животот, кариерата која ја стекнал и љубовта на својот живот, Џејлан Чапу. Нејзината фамилија, бурно изреагирале и веднаш го осудиле поради шпекулациите. Згодниот Турчин само што не останал без големиот хонорар, али и без многу обожавателки.
Кога родителите на Џејлан поверувале во таа изјава дека нивниот зет е геј,веднаш решиле да ги разделат. Меѓутоа, малата богаташка се изборила за својата љубов, Бурак не и дал да побегне и да поверува во ваквите изјави. Тој кажува како нејзините родители никогаш него засакале, тие биле многу богати луѓе на кои никогаш ништо не им недостигало, а тој потекнувал од сиромашно семејство каде едвај спојувале крај со крај. Неговите го научиле многу важна лекција во животот, никогаш да не се срами од работа, да биде скромен и дека парите се пролазни и не гарантираат среќа. 
. Да потсетиме, Бурак е година дена верен со Џејлан, али се појавиле гласини како тие раскинале поради тоа што таа го фатила во кревет со друг маж. Актер кој со својата појава остава без здив, Бурак Озчивит (29), раскажува за тоа како

loading...
Loading...