Балотели ќе ја напушти италијанската репрезентација

За време на првиот тренинг на италијанската репрезентација, Марио Балотели бил навредуван од група навивачи кои го нарекувале „црно ѓубре“, по што Марио сакал да ги напушти подготовките.„Вакво нешто секогаш ми се случува во Рим и во Фиренца. Тука секогаш има будали на кои им пречи мојата боја, поради што веќе не знам дали сакам да играм во еден таков случај за репрезентацијата“ – изјави Балотели.
Останува да видиме што ќе одлучи.
„Вакво нешто секогаш ми се случува во Рим и во Фиренца. Тука секогаш има будали на кои им пречи мојата боја, поради што веќе не знам дали сак

Пронајдете не на следниве мрежи: