Бане е победник на ТЛЗП!

Loading...

Бане е победникот на познатото шоу ТЛЗП!По Ненад Окановиќ, кој се пласираше на петтата позиција, од игра излегоа и Јелена Гавриловиќ и малата Катарина Богичевиќ.
А во суперфиналето останаа Бане и Елена. Додека по гласањето Бане доби повеќе гласови па така стана победник во шоуто. 
Бане наградата која е во вредност од 25.000 евра ќе ја даде во Хуманитарен фонд во БелградПо Ненад Окановиќ, кој се пласираше на петтата позиција, од игра излегоа и Јелена Гавриловиќ и малата Катарина Богичевиќ.
А во суперфиналет

loading...
Loading...