Бане засекогаш го напушти „X фактор“

Loading...

Бане целосно ја прекина соработката со Х фактор.
 Во втората емисија во живо на шоуто, позади сцената на нашата водителка Снеже Велков наместо Бане, партнер ѝ беше уникатната Уна. Тие две ќе продолжат да ги водат разговорите позади сцената.
Бане Јевтиќ на почетокот беше главниот водител на шоуто, подоцна во првата емисија во живо беше заменет со еден од испаднатите кандидати, Славко Калезиќ, кој пак беше заменет од водителката Ана Михајловски , Грубин.
Според некои од српските медиуми, Бане добил отказ, бидејќи не бил доволно добар, но од продукцијата за „Мондо“ велат дека „спогодбено ставиле крај на соработката, без никакви недоразбирања.
– Бане Јевтиќ е зафатен со снимањето на филмот „Магија“ и ние се согласивме дека е најдобро да ја прекинеме соработката,  велат од продукцијата.Во втората емисија во живо на шоуто, позади сцената на нашата водителка Снеже Велков наместо Бане, партнер ѝ беше уникатната Уна. Тие две ќе п

loading...
Loading...