Бебиња-Мрзливци-Преслатки

Loading...

Возрасните мрзливци не вокализираат многу, освен ако не се чувствуваат загрозени, но бебињата мрзливци се поинаква приказна. Кога овие новороденчиња се разледелени од нивните мајки, цивкаат- со надеж дека таа брзо ќе се вратиSlothville е основан од Lucy Cooke од National Geographic. Во прилог на подигање на свеста и собирање на средства за зачувување на овие бавни цицачи кои живеат на дрвјата, таа, исто така, соработува со резерватот во Коста Рика, каде, меѓу другото, се згрижени бебињата мрзливци кои се сирачиња. Cooke создава видеа за животните во овој центар за да помогне во рекламирањето на нивните напори.
повеќе на: GSM.mkSlothville е основан од Lucy Cooke од National Geographic. Во прилог на подига

loading...
Loading...