БЕГААТ од како „ѓавол од темјан“: Руските навивачи им одржаа лекција на Англичаните!

Руските и англиските навивачи се судрија пред натпреварот помеѓу Русија и Англија кој заврши со реми.Страстите на стивнуваат помеѓу навивачите, а Англичаните се познати по својот темперамент и склоност кон насилство кога го бодрат својот тим.
Англиските навивачи биле собрани пред еден трговски центар кај стадионот, а кога виделе како една цела толпа на Руси налета на нив, Англичаните изненадени од таквиот налет започнаа да бегаат кој каде ќе стигне.
Полицијата доцнеше со интервенција, но на крај сепак успеа да спречи поголема катастрофа.Страстите на стивнуваат помеѓу навивачите, а Англичаните се познати по својот темперамент и склоност кон насилство кога го бодрат својот тим.

Пронајдете не на следниве мрежи: