Бегал од полицијата за да му се исполни животната желба

Loading...

Возач од американската сојузна држава Ајова бил „уловен“ по полициска потера, по што им рекол на полицајците дека тој всушност и сакал тие да го бркаат, оти тоа му било на „листата желби“.Четириесет и шестгодишниот возач одбил да застане кога полицијата се обидела да го запре на еден магистрален пат, по што уследила 15-минутна брканица.
Кога бил приведен, признал дека сето тоа било намерно.
Полицискиот наредник Скот Брајт изјави дека во својата 28-годишна кариера никогаш не чул таков изговор.
 
 Четириесет и шестгодишниот возач одбил да застане кога полицијата се обидела да го запре на еден магистрален пат, по што уследила 15-минутна

loading...
Loading...