Бекамови добија принова. Запозајте ја Оливија Бекам

Loading...

Семејството Бекам доби нов член.Во луксузната вила во Лос Анџелес се всели прекрасно кутре чија фотографија гордата сопственичка веднаш ја објавила на Инстаграм.
Бекамови веќе имат две миленичиња, булдогот Скарлет и шар пеј Барнаби. Новото куче во домот на Бекамови најмногу го израдува најмладиот член, Харпер Севен, но ни нејзините постари браќа очигледно не му одолеале. И Бруклин се пофалил со своето ново милениче на Инстаграм.

Иако во куќата на Бекамови сега е прилично голема гужва, Викторија вели дека таа најмногу ги  сака моментите кои ги минува со семејството како и дека домашните работи не ѝ се обврска. Напротив, дизајнерката која ја бие глас  дека е ладна и резервирана, тврди дека дома е само обична мајка која се грижи за своите деца и ги исполнува нивните желби.Во луксузната вила во Лос Анџелес се всели прекрасно кутре чија фотографија гордата сопственичка веднаш ја објавила на Инстаграм.

loading...
Loading...