Беквалац влегува во Големиот Брат следната недела

Loading...

Се очекува според најавите Наташа Беквалац да биде дел од шоуто Големиот Брат веќе следната недела. 
Се очекуваа таа да остане во шоуто до самиот крај нормално ако биде подржана од публиката.
Па очекуваме уште поинтересни случувања во куќата.Се очекува според најавите Наташа Беквалац да биде дел од шоуто Големиот Брат веќе следната недела. 

loading...