Белград: Тинејџер фотографиран како врши нужда на „Плоштад на Републиката“

Непознат тинејџер вчера околу пладне на „Плоштадот на Републиката“ во Белград  извршил нужда додека покрај него поминувале голем број на луѓе.Непознат тинејџер вчера околу пладне на „Плоштадот на Републиката“ во Белград  извршил нужда додека покрај него поминувале голем број на луѓе.
Непристојниот малолетник воопшто не се грижел за тоа дека околу него минувале луѓе, ни за тоа дека дел од нив го фотографирале.
Казната за вршење на нужда на улица во Србија е од 2.500 до 5.000 динари.
Фото: blic.rsНепознат тинејџер вчера околу пладне на „Плоштадот на Републиката“ во Белград  извршил нужда додека покрај него поминувале голем б

Пронајдете не на следниве мрежи: