Беровчани уште еднаш масовно кажаа НЕ за редифинирање на Република Македонија

Loading...

Улиците на Берово повторно обоени во црвено и жолто, граѓаните повторно дадоа јасна поддршка за граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.Беровчани уште еднаш решија да кажат „НЕ“ за двојазичноста и дебати кои се вовед во промена на химната, знамето и грбот на Република Македонија.Беровчани уште еднаш решија да кажат „НЕ“ за двојазичноста и дебати кои се вовед во промена на химната, знамето и грбот на Република Ма

loading...