Беше најубава актерка, а сега изгледа страшно

Имено, актерката таа година го победи ракот на кожа што и’ се појави на лицето, под десното око, а најновите фотографии покажуваат дека болеста се вратила. Иако наводно била на операција за отстранување на меланомот на кожа и сега е на терапија, поради што се повлече од јавноста, холивудските папараци успеаја да ја снимат кога излезе да купува во блискиот супермаркет, а на фотографиите јасно се гледа темната дамка на носот, која е типична за ова заболување. 
 
 

 
Иако наводно била на операција за отстранување на меланомот на кожа и сега е на терапија, поради што се повлече од јавноста, холивудските папараци

Пронајдете не на следниве мрежи: