БЕШЕ ОБЈАВЕНО ДЕКА ЗАГИНА ПОЗНАТА ПЕЈАЧКА: Но, официјални извори пренесуваат дека…

Loading...

Медиумите од регионот со брзина на светлината ја пренесоа веста дека во сообраќајна несреќа загина познатата босанска пејачка Селма Бајрами.„Позната пејачка на наордна музика го загуби животот во сообраќајна несреќа. Според изворите, несреќата се случи денес во 17:45 на автопат во Словенија. Несреќата ја забележале сигурносни камери“, објавија повеќе портали, па сите пејачи од естрадата почнале да им се јавуваат едни на други.
Голем број обожаватели со неверување ја дочекале оваа вест.
Но, за среќа, пејачката Селма Бајрами е жива и здрава. Таа брзо прати порака во која пишувало: „Жива сум. Не доживеав сообраќајна несреќа“.
Кој и да го измислил ова, а потоа и ја објавил оваа морбидна вест, би требало да знае дека таков чин се коси со сите човечки правила.„Позната пејачка на наордна музика го загуби животот во сообраќајна несреќа. Според изворите, несреќата се случи денес во 17:45 на автопат во

loading...
Loading...