Беше страв и трепет во улога на негативецот од „Роки“, но нема да ви се верува како изгледа тој денес!

Loading...

Билдерот од Шведска денес има 59 години и се уште се занимава со актерство.Оние кои ги обожуваат акционите филмови го знаат како Долф Лундгрен. Шведскиот актер ја започна својата кариера во осумдесеттите години на минатиот век, а можевме да го видиме во бројни изедби, меѓу кои најмногу се помни онаа во четвртиот серијал на филмот “Роки“, каде го играше негативецот, советскиот боксер Иван Драго.
Лундгрен и денес се занимава со актерството. Има 59 години и изгледа одлично за својата возраст. Фотографите го снимија за време на неговото уживање во Сен Тропе.
Оние кои ги обожуваат акционите филмови го знаат како Долф Лундгрен. Шведскиот актер ја започна својата кариера во осумдесеттите години на минатиот

loading...