БЕЗ „ЦЕНКАЊЕ“: Еве како Гога Секулиќ добила дупло поголем хонорар за Нова година!

Loading...

Гога Секулиќ заработила дупло поголем хонорар за Нова Година отколку што очекувала.Клубот во кој Гога пеела за дочекот на Новата година во Осека  бил премал за да ги прими сите луѓе  за што сведочи и податокот дека таа ноќ, заедно со неа на глас пееле и славеле околу 1000 луѓе.
Гога имала во план за дочекот на Новата година да има два блока од песни од по час и половина, но ја понела добрата атмосфера и публиката која била феноменално расположена, па по своја волја одлучила да ги награди со уште песни.
Секулиќ го продолжила својот настап за цели 2 часа, со што освен публиката ги изненадила и организаторите, па презадоволни од нејзиниот настап, реакцијата на публиката и гестот одлучиле да ја наградат и и дале дупло поголем хонорар, открива извор близок на пејачката.Клубот во кој Гога пеела за дочекот на Новата година во Осека  бил премал за да ги прими сите луѓе  за што сведочи и податокот дека таа н

loading...
Loading...