БЕЗ ФОТОШОП: Ниту ангелите на Викторија сикрет не се толку совршени!

Дури и когастанува збор за такви убавици, фотошопот мора да работи…
Викторија Ангелот, моделот Алесандра Амброс

Пронајдете не на следниве мрежи: