Без силикони и тетоважи: Погледнете како изгледала некогаш натпреварувачката на „Фарма“, Јелена Круниќ

Loading...

Танчерката Јелена Круниќ при влегувањето во реалити шоуто „Фарма“ веднаш истакнала дека до сега многу пати се сретнала со предрасуди ко

loading...
Loading...