Без влакна на јазикот: Еве што овој пат Зорица му „плесна“ на Саша Поповиќ

Loading...

Пејачката Зорица Брунслик го прекорила диреторот на Гранд, Саша Поповиќ дека воопшто не знае каде неговите пејачи настапуваат и дека не знае каде му се натпреварувачите на Ѕвездите на Гранд.Инаку,  најавувајќи ја Брунслик во емисијата „Народот прашува“, Поповиќ не можел да се сети каде или дали пејачката настапувала за новогодишната ноќ.„Ти, Саша, немаш поим каде ти се кандидатите пејачи. Работев за Нова година. За прв пат по 40 години бев за Нова во Црна Гора, во Петровац“, го прекорила Зорица.Оваа година Кемиш не бил во придружба на сопругата, туку бил дома и ја гледал својата сопруга, барајќи ѝ мана.„Ме гледа па кога ќе одам дома ќе ме критикува“, додала Зорица.Инаку,  најавувајќи ја Брунслик во емисијата „Народот прашува“, Поповиќ не можел да се сети каде или дали пејачката настапувала за

loading...
Loading...