Безобразни инструкции за топол и необичен секс

Имаме ли добар секс, а да користите „кочници“? Тешко… Понекогаш морате да играте смело и „валкано“, но дали се исплаќа- за гарантирано ли ви е лудо возење! Тогаш. Што кога би испробале се и не знаете како да го зачините својот сексуален живот? Време е за предизвици за секс!Имаме безобразни инструкции за кој секс играчките ќе ви отворат некоја нова димензија… И можеби ќе открие нова ерогена зона.
Правила на играта:
Запишете ги инструкции кои ќе бидат на картичка, измешајте ги и ставете ги во еден сад. Потоа извлече те ги со партнерот и фрлете се на исполнување на картичките! Тие ќе бидат слатки, возбудливи „маки“!
-Вржете ги рацете на својот партнер со свилено марамче и сосема полека парче по парче соблекувајте му ја облеката, давајќи му претстава која долго нема да ја заборави.
-Он мора да биде вашиот сексуален роб, а вие безобразната дива со многу желба. Кажувајте му точно што сака да слушне од вас, а потоа оценете го како ја извршил вашата наредба.
-На ливчиња напишете ги улогите: студент/професорка, медицинска сестра/пациент, шеф/секретарка ….. И почнете со вашата луда авантура! -Нека вашиот партнер стави превез преку очите, а потоа изберете некој предмет во собата со кој ќе ве милува и допира … Имате три шанси да погоди за што станува збор, а ако не ви тргне тогаш следи „казна“…
-Водите љубов, а се трудите да не пуштите ни глас… Но давате се од себе на него да му го измамите вдишувањето. Да видиме кој подолго издржи…
-Секси жмурка? Ние кажуваме Да! Се криете на некое место каде никогаш не сте воделе љубов, а кога ќе ве најде партнерот, мора да му следи богата награда…
-Смислите нов начин како да го засладите, излижете го шлагот кој се наоѓа на неговиот пенис или па тој нека излиже пудинг од вашите гради…. Мммм!Имаме безобразни инструкции за кој секс играчките ќе ви отворат некоја нова димензија… И можеби ќе открие нова ерогена зона.
Правила на и

Пронајдете не на следниве мрежи: