Бидете дел од најдобрите забави во градот – „Бела Ноќ“ во Café ZMIJA REVOLVED

Loading...

Оваа сабота за Белата Ноќ не заборавајте да бидете во Café ZMIJA REVOLVED.Бидете и вие дел од најдобрите забави во градот – оваа сабота поминете ја Белата Ноќ во Café ZMIJA REVOLVED. Со продолжено работно време до раните утрински часови и збогатен музички избор, Café Zmija ветува одлична забава и дружење.
Како и секоја добра забава, така и оваа, ќе биде поддржана од ТЗМ.МК. Не чекајте, резервирајте на време!
Повеќе информации на следниот ЛИНКБидете и вие дел од најдобрите забави во градот – оваа сабота поминете ја Белата Ноќ во Café ZMIJ

loading...
Loading...