Бидете на Европско тло, а најблиску до Африка: Посетете го главниот град на Малта – Валета

Loading...

Валета (Valletta) е главниот град на Малта, кој се наоѓа во најголемиот остров на истоимената држава.
Населениет

loading...
Loading...