Бијонсе и нејзините близнаци!

По пет месеци од нивното раѓање, папараците конечно ги уловија близнаците на Бијонсе и Џеј Зи.Музичката двојка моментално се одмара со трите деца во Мајами, а таму им помага и мајката на Џеј Зи – Глорија како и Тина, мајката на Бијонсе.
Како и обично, и овој нивни семеен момент не им избега на папараците.
Она што може да се забележи е дека на пејачката се уште и треба време за да се врати во форма, а пак близнаците Сер и Руми изгледаат преслатко.

Музичката двојка моментално се одмара со трите деца во Мајами, а таму им помага и мајката на Џеј Зи – Глорија како и Тина, мајката на Бијонсе

Пронајдете не на следниве мрежи: