Бијонсе: Не сме во врска со Обама, тоа е само лага!

Loading...

Конечно се демантирани гласините кои овие неколку дена кружеа низ медиумите.Неколку дена откако еден француски папараци соопшти дека Барак Обама и Бијонси се во врска, се огласила и самата пејачка велејќи дека сето тоа се лажни информации!
По кратко информациите биле демантрирани!Неколку дена откако еден француски папараци соопшти дека Барак Обама и Бијонси се во врска, се огласила и самата пејачка велејќи дека сето тоа се л

loading...
Loading...