Бијонсе откри кога и со кого ја загубила својата невиност!

Loading...

Се уште е актуелно прашањето за губењето на невиноста на популарните ѕвезди.Имено, имаше неколку признанија за тоа кога и каде ѕвездите ја изгубиле невиноста.
Така Лима откри дека невиноста ја изгубила на 27 години и тоа со својот сегашен сопруг Марко Јариќ.
Исто така Џесика Симпсон призна дека била невина до 22 години- односно ја изгубила невиноста на првата брачна ноќ.
Сега и Бијонсе откри  дека невиноста ја загубила со својот сегашен сопруг.
„Имав само една врска од своите 13 до 17 години, но немавме секс. Бев премлада за дечко, не ни живеевме заедно. Од тогаш сум имала само уште еден дечко и тоа е Џеј Зи“ – изјави Бијонсе на доделувањето на МТВ наградите во 2008-ма година, што би значело дека раперот ѝ е првиот сексуален партнер..Имено, имаше неколку признанија за тоа кога и каде ѕвездите ја изгубиле невиноста.
Така Лима откри дека невиноста ја изгубила на 27 години

loading...
Loading...