Бијонсе повторно е бремена

Loading...

Фотографиите од концертот во Даблин укажуваат на заоблен стомак. Бијонсе и Џеј Зи веќе имаат ќерка Блу Ајви, а изгледа дека девојчето наскоро ќе добие или брат или сестра.
„Таа забрани фотографирање на своите концерти за светските медиуми да не откријат дека е бремена, пред таа сама да открие дека навистина е бремена“- кажува извор близок на пејачката.
Таа планира да ја обелодени бременоста кога ќе влезе во четвртиот месец од бременоста.Фотографиите од концертот во Даблин укажуваат на заоблен стомак. Бијонсе и Џеј Зи веќе имаат ќерка Блу Ајви, а изгледа

loading...