Бикот бара нежност, Водолијата возбудување…

Loading...

Овен
Сакаат љубовници, партнери кои се искрени со нив и директни. Никако не сакаат да чекаат. Нетрпеливоста и недостатокот на спонтаност може да ја уништи врската. Најтешко прифаќаат доколку партнерот крие нешто од нив.
Бик
Нежноста е една од најважните работи за Бикот. Ако партнерот или партнерката не можат да бидат цивилизирани, Бикот нема никогаш да премине преку тоа. Префинети се.
Близнаци
Комуникацијата е најважна доколку имате партнер/ка во знакот на Близнаци. Постојано барајте ги и испраќајте им пораки. Комуницирајте и преку допирот, мирисот и вкусот. За Близнаците не постојат премногу изговорени зборови или премногу шепотења на перница…
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Сакаат љубовници, партнери кои се искрени со нив и директни

loading...
Loading...