Бил бездомник и спиел под отворено небо, а денес е манекен по кој лудуваат жените!

Loading...

Џон Економу, имал луда среќа која му се насмевнала минатото лето, па од бездомник станал модел.
Имено, Кендал Џенер и Џиџи Хадид завршиле с

loading...