Бил слеп а после 16 години за прв ги видел својата сопруга и син

Loading...

Овој брачен пар својата животна приказна ја објавиле уште од 2016 година па од тогаш и се до сега е споделувана над 8 милиони пати.Често не сме свесни што имаме и се зимаме здраво за готово.
На овој човек уште пред 16 години му е дијагностицирана Старгаратова болест. Џин Перди не можел да види ништо освен силуети, а баш во тој период од животот ја запознал и својата сопруга, со која имаат и син, кој Џин никогаш не можел да го види.
Сепак после неко извесен период неговата сопруга дознала за нов метод на лечење со наочари, па не можела да се воздржи од среќа поради самата помисла дка нејзиниот сопруг конечно ќе ги види неа и нивниот син.
Тие се одлучиле тој момент да го споделат со јавноста во една емисија во живо.
Погледнете како изгледа ова емотвно видео кое ќе ве потсети да ги вреднувате малите и секојдневни работи во животот:
 
Често не сме свесни што имаме и се зимаме здраво за готово.
На овој човек уште пред 16 години му е дијагностицирана Старгаратова болест. Џи

loading...
Loading...