Билдерчиња од мали нозе

Loading...

Физичките активности кај децата придонесуваат тоа правилно да се развива, како физички, така и психички.
 
 
 
Братчињата од фотографиите тоа го сфатиле доста сериозно и тоа од најмали нозе.  Иако се на предшколска возраст, тие имаат дефинирани мускулчиња, исти како и професионалните билдери.   

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Физичките активности кај децата придонесуваат тоа правилно да се развива, како физички, така и психички.

loading...