Биле гладни за крв: Сатанисти заклале таксист покрај гробишта

Две момчиња од Германија „се насладиле на крвта“ на 38 годишниот таксист од Прага, Чешка. Го убиле со 42 удари со секира, му отсекле делови од телото и избегале.Во Јуни минатата година Јан (16) и Хајндрик (21) отишле на патување во Прага. Една ноќ се качиле во такси и му рекле на таксистот Јан (38) да ги одвезе до гробиштата на крајот од Прага. Кога ги одвел таму, возачот излегол од возилото да запали цигара, и тогаш започнал хоророт.
Едниот од момчињата го фатил за врат, додека другиот извадил секира и замавнал кон него, но не го погодил. Јан почнал да бега, но се сопнал и паднал, по што момчињата го фатиле и го усмртиле со дури 42 удари со секирата.
Тие го искасапиле телото, му одзеле вредни предмети на Јан и со неговото возило избегале. По кратко возење, запреле и заспале во возилото. Биле уапсени дури откако се вратиле во Германија. Клучен доказ кој упатувал на нив бил еден запис на хартија на кој стоело името на 16годишниот Јан.

 
На суд тие го признале делото. За нив се знаело дека се опседнати со сатанизам и вештерство. Хајндрик дури сметал дека е како славната вештерка од книгите за Хари Потер, Белатрикс Лестрејнџ. Според нивни блиски луѓе, тие биле екстремно агресивни додека биле помали. Дури и едно време посетувале психијатриска клиника поради проблеми со психичкото здравје. Неодаман се обиделе да убијат и друг возач во Гермнија, под изговор дека биле гладни за крв, но тој успеал да им побегне.
Возачот во Прага кој тие го убиле зад себе оставил три деца од претходниот брак, а неговата нова жена е бремена, и детето ќе го крсти по него.Во Јуни минатата година Јан (16) и Хајндрик (21) отишле на патување во Прага. Една ноќ се качиле во такси и му рекле на таксистот Јан (38) да ги од

Пронајдете не на следниве мрежи: