БИТ ФЕСТ сабота 22.08.2015- недела 23.08.2015

Loading...

Програма за Битфест за оваа сабота и недела…Започува со Бостан фест-фестивал на народна музика, а завршува со Концерт-Незаборавна музика.
Бидете таму!
Започува со Бостан фест-фестивал на народна музика, а завршува со Концерт-Незаборавна музика.
Бидете таму!

loading...
Loading...